Bűnügyi hírösszefoglaló

2022.11.21. 17:30

Lekapcsolták a szikszói drogszállítókat; sorozatos fosztogatások Putnokon

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban november 14-e és 20-a között.

Forrás: police.hu

Kilószám került elő a kristály a 3-ason megállított autóból – A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit és egy nőt Miskolcon.

Sportfogadási csalások egy miskolci bárban: több millió forint a kár – Ítéletet hozott a Miskolci Járásbíróság azoknak a vádlottaknak az ügyében, akik sportfogadási csalásokkal több millió forint kárt okoztak.

A gitárt is vitték a putnoki tolvajok – A putnoki körzeti megbízottak a bejelentést követő pár órán belül elfogták azt a két férfit, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók.

Putnoki otthonokat fosztogatott a tolvaj – A Putnoki Rendőrőrs munkatársai elfogták azt a férfit, aki a város területén több helyre is betört.

Nem vicceltek a revizorok: három autókereskedés járműveit foglalták le – A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az Online Számla rendszer és az áfabevallások adatainak összevetésével talált anomáliát három használtautó-kereskedő cégnél. Az ellenőrzéskor csaknem 390 millió forint értékben foglaltak le haszongépjárműveket.

Elképesztő! Ismét iskolaőrre támadtak Borsodban! – Egy szülő szóváltás után lökte meg az iskolaőrt Ózdon. A nővel szemben büntetőeljárást indított a rendőrség.

Két nő elkábított, majd kirabolt egy férfit Miskolcon – Tárgyalást tartott a Miskolci Járásbíróság november 17-én azoknak a vádlottaknak az ügyében, akik az ügyészség szerint egy vendéglátóipari egységben ismerkedtek meg a sértett férfival, majd annak lakásán nyugtatót tettek italába és értékeit magukhoz véve távoztak a helyszínről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában