Rendőrkézen

2022.08.23. 11:58

Mutatjuk miért indítanak nyomozást egy ároktői férfival szemben

A rendőrök elfogták azt az ároktői férfit, aki öt biciklit tulajdonított el, illetve kísérelt meg ellopni.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy ároktői férfival szemben.

Egy mezőcsáti nő telefonált 2022. augusztus 20-án 20 óra körül a rendőrségre, amelynek során elmondta, hogy a kerékpárját – amit lezáratlanul hagyott egy kis időre az utcán – ismeretlen személy ellopta.

A Mezőcsáti Rendőrőrs kiérkező járőrei azonnal a tolvaj és a bicikli keresésére indultak és már néhány percen belül kiderítették, hogy ki lehet a gyanúsított, de őt nem találták ároktői otthonában.

A keresést nem adták fel, ami néhány órán belül eredményre is vezetett, ugyanis az elkövetőt – aki a lopott biciklivel kerekezett - végül éjfél előtt Mezőcsát egyik utcájában fogták el.

A rendőrök a kétkerekűt visszaadták tulajdonosának, a férfit pedig a rendőrőrsre állították elő, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, aki ennek során még további három kerékpár eltulajdonítását és egynek a kísérletét vallotta be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában