Ittas járművezetés

2021.09.30. 18:15

Jogosítvány nélkül, ittasan okozott balesetet

Két parkoló autót is összetört egy férfi Ózdon, aki ittasan vezetett. Engedély nélküli vezetés miatt pedig őrizetbe is vették.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Ózdról, az Árpád vezér utcáról 2021. szeptember 29-én 15 óra körül anyagi káros közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy egy 32 éves helyi férfi autójával egy parkoló autónak ütközött, majd tolatni szeretett volna, azonban a mögötte parkoló autónak is nekiment. A férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezett és ittasan vezetett.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indított és őrizetbe vette a sofőr, az ittas járművezetés kapcsán pedig büntetőeljárást kezdeményeztek a szakemberek.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy aki ittasan, vagy bármilyen bódító hatású szer befolyása alatt gépjárművet vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal. Itt most is csak a szerencsén múlt, hogy személyi sérülés nem történt. Ne a szerencsén múljon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában