életveszélyt okozó testi sértés

2021.01.08. 13:00

Tettlegességig fajult a vita, életveszélyesen sérült a nő

A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoz, a gyanúsított családja szerint a sérülést nem a férfi okozta.

Tóth Balázs

Forrás: Shutterstock

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy alsózsolcai férfival szemben.

A gyanúsított 2021. január 5-én a délutáni órákban előzetes szóváltást követően olyan súlyosan bántalmazta alsózsolcai otthonukban az élettársát, hogy a nőt életveszélyes sérüléssel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

Se veled, se nélküled

A Dobó István utcában gyakran hallottak veszekedést a pár házából, mint mondták, se veled, se nélküled kapcsolat volt az övék, bő két évvel ezelőtt is volt már rendőrségi ügy, mondták az utcabeliek.

A férfi családja elmesélte, hogy szerintük mi történhetett. Ők úgy látják, meg kell vizsgálni az ügyet és a férfi sérüléseit is, mert ők úgy tudják, a nő a székkel esett el, és azért ütötte be a fejét. A 36 éves férfin is voltak külsérelmi nyomok, állítja a családja. Édesanyja elmondása szerint fiára rossz hatással van a környezet, beleviszik az ivásba. Többször bántalmazták menye hozzátartozói, volt, amikor ezért hazaköltözött. Feljelentést azonban nem engedett tenni, amikor véresen ment haza. Ő nem akart beleszólni az életükbe, azt gondolta, rendezik kapcsolatukat, fia annak ellenére visszament a nőhöz, hogy fél, mert bántalmazásban van része, és társa nem is volt hűséges. Fia szereti az élettársát. Legutóbb néhány hete ment vissza a nőhöz a férfi. A rokonok szerint a gyanúsított mindent megtett a családjáért, de otthon a sarokban volt a helye. Az utóbbi két napban a családok közt hűvös volt a viszony, nem tudják, mi lesz a vége, ők félnek.

Megkerestük a sértett nő családját is, ám ők nem akartak nyilatkozni, de annyit megtudtunk, hogy rokonuk fejsérülést szenvedett, és pénteken hazamehet már a kórházból.

A rendőrök a gyanúsítottat előállították, majd kihallgatását követően őrizetbe vették, továbbá az ügyészségen előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására is, közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

(A borítóképen: Nem könnyű rekonstruálni, mi történhetett (illusztráció))

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában