Lezárt ügy

2020.10.18. 18:00

Közúti veszélyeztetés a sztrádán

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte a büntetőeljárást egy olyan kamionsofőrrel szemben, aki veszélyeztette a közlekedés biztonságát az M3-as autópályán.

Forrás: police.hu

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 34 éves pilisi férfival szemben.

A gyanúsított 2020. február 26-án a kora délutáni órákban, az M30-as autópályán, Miskolc irányából a főváros felé tartott. A pályaszakasz 2. kilométerénél, közvetlenül az M30-as és az M3-as csomópontja előtti részen a sofőr beért egy előtte haladó másik kamiont. A 34 éves férfi egy vélt sérelem miatt először előzés közben úgymond bemutatott a másik sofőrnek, majd a nyitott ablakán keresztül a másik járműszerelvény felé dobott egy tárgyat, aminek következtében a szélvédő berepedt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában