Rendőrkézen

2020.06.12. 19:30

A rendőrök őrizetbe vették a valótlanságot bejelentő bódult sofőrt

Egy meg nem történt baleset helyszínére mentek az ózdi rendőrök, majd kiderült valójában hol ütközött a drogot fogyasztó férfi.

Forrás: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. június 11-én 20 óra körül, miszerint egy autós nekihajtott egy másiknak Ózdon, a Városháztéri kereszteződésben. A helyszínelő rendőrök azonban nem találták a baleset nyomait, a bejelentő pedig több egymásnak ellentmondó adatot közölt. Később kiderült, hogy az anyagi káros közlekedési baleset az Ív utcában történt, mivel az autót vezető sofőr nekihajtott egy jelzőtáblának.

A rendőrkapitányságra előállított 29 éves, zavartan viselkedő férfival szemben alkalmazott drog gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a sajónémeti férfit valótlan bejelentés miatt szabálysértési őrizetbe vette, illetve járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást is indított vele szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában