Szemtanúkat keresnek

2020.02.28. 15:00

Egy Diósgyőr szurkoló volt kénytelen pisztolyt rántani

A szurkolói portál segítségével keresik az eset szemtanúit az interneten.

Horváth Imre

Forrás: police.hu

A napokban írtunk róla, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 28 éves halmaji és egy 24 éves tornaszentjakabi férfival szemben. A gyanúsítottak február 17-én Miskolcon, a Tiszai pályaudvar közelében lévő sörözőben a futball miatti előzetes szóváltást követően bántalmazták egymást, majd egyikük engedéllyel tartott gázriasztó pisztolyával többször a levegőbe lőtt.

A DVTK szurkolói portálja, az amigeleken.hu most azt írja, egy Diósgyőr szurkoló volt kénytelen elővenni a fegyverét, és került emiatt bajba. Mint írják, 22 óra után tért be a kocsmába, ahol egy ferencvárosi érzelmű szurkoló diósgyőri mivolta miatt bántalmazta. Előbb szóváltás alakult ki a kocsmában, majd a támadó utána ment és a kocsma előtt megtámadta és megverte. A verekedés közben önvédelem céljából az engedéllyel magánál tartott gázriasztó fegyverrel több lövést is leadott a levegőbe, hogy támadója meghátráljon és a verést befejezze.

A rendőrség ellene is eljárást kezdeményeztek garázdaság miatt, azonban szeretné bizonyítani az önvédelem tényét, amelyhez szemtanúk jelentkezését várja, akik az [email protected] címre írhatnak.

Kapcsolódó cikkünk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában