Tiszaújváros

2019.12.09. 19:30

Könnygázt fújt a szórakozó fiatalok közé

A Tiszaújvárosi Járásbíróság pénzbüntetést szabott ki azzal a vádlottal szemben, aki verekedés közben könnygázt fújt szét egy nyilvános rendezvényen.

A bíróság által megállapított tényállás szerint 2019. július 13-án Mezőcsáton, az egyik általános iskola tornatermében rendezvényt tartottak, ahova este 10 órától bárki bemehetett, aki jegyet vett. Miután a vádlott megvásárolta a belépőjegyet, alkoholt ivott, és éjjel 1 óra után, ittas állapotban odament egy videózó férfihoz, megragadta a kameráját és maga felé fordította. A férfi felszólította a vádlottat, hogy ne zavarja a felvétel készítését, mire a vádlott egy alkalommal lábon rúgta, majd lefújta könnygázzal. A kifújt könnygáz szétterjedt a tornateremben, így az ott tartózkodók elhagyták a rendezvény helyszínét.

Mivel a vádlott elismerte a cselekmény elkövetését, a bíróság 200.000.- forint pénzbüntetést szabott ki a büntetlen előéletű férfival szemben.

A bíróság döntése jogerőre emelkedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában