Rendőrségi hír

2019.05.27. 15:00

Beszólt a pultosnőnek, de pórul járt

A nő hozzátartozói alaposan elagyabugyálták a trágárságokat beszélő férfit.

2018. szeptember hónap végén az ügy sértettje Járdánházán egy szórakozóhelyen italozott, azonban ittas állapota miatt a pultosnő már nem akarta kiszolgálni, így szóváltásba került vele, és trágár módon szidalmazta. A pultosnő a történteket elmondta a hozzátartozóinak, és a délutáni órákban a három vádlott közül ketten megérkeztek a szórakozóhelyre, és az egyikük azonnal kérdőre vonta a sértett férfit, hogy miért beszélt csúnyán a feleségével. A másik vádlott a nála lévő önvédelmi gázspray-val lefújta a sértettet, míg a férj két alkalommal ököllel arcon ütötte, amitől az italbolt teraszának korlátján átesett.

Ekkor érkezett meg a harmadik vádlott, mire a sértett megpróbált elmenekülni, és az egyik közelben lakó ismerőse lakása felé futott. A vádlottak üldözőbe vették, és ketten utolérték, egyikük az oldalán megrúgta, de a sértett védekezésül egy kerékpárt dobott hozzá, majd dulakodásba kezdtek, aminek az vetett véget, hogy a másik vádlott két alkalommal fejbe rúgta a sértettet.

A sértett férfi a bántalmazás eredményeként 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el, azonban magánindítványt nem terjesztett elő.

Az ügyészség az új büntetőeljárási törvény szerinti büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében – figyelemmel arra, hogy a bűncselekmény 3 évi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő, az ügy megítélése egyszerű, a vádlottak szabadlábon vannak – tárgyalás mellőzésével, két vádlottal szemben pénzbüntetést, egy vádlottal szemben pedig próbára bocsátás intézkedést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában