Aktív pihenés

2023.12.31. 10:30

Fotel helyett kondiparkban búcsúzik az óévtől

Miskolc - Még szombaton is tele volt a népkerti futópálya és a kondipark mozogni vágyó emberekkel. Aki ugyanis rendszeresen beiktatta a mozgást az életébe, ünnep ide vagy oda arról még most sem mond le. Emellett pedig kevésbé érez majd lelkiismeretfurdalást a szokásosnál, valószínűleg jóval több kalória bevitel miatt.

Boon.hu

Katalin a népkerti kondigépen

Fotó: Ádám János

A sok fiatal futó mellett egy 73 éves hölgy ült ma a kondipark egyik gépén. Katalin a boon.hu-nak elmondta, egyedül él, így a szilvesztert is egyedül tölti majd, így nem készült rá, csak egy kis pogácsát és fasírtot süt majd magának. A lánya Budapesten él. A jókedélyű hölgy még a beszélgetés közben is folytatta a gyakorlatokat, és közben elmondta, gyakran kijár oda mozogni. Most is a barátnőjére vár, és addig is kihasználja az időt egy kis mozgásra. Katalin visszagondolva erre az évre azt mondta, ő már hálás lesz, ha 2024 a mostanitól nem lesz rosszabb. Egészséget, békét vár az új évtől, és azt is kíván mindenkinek. 

Volt, aki futott szombat délután a rekortán pályán a Népkertben
Fotó: Ádám János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában