Helyi életstílus

2023.08.11. 11:00

Vizes kutya szépségversenyt rendeznek vasárnap

Vasárnap rendezik meg Nyékládházán A Plázson az I. Plázs vizesbunda-kutyaszépségversenyt.

Boon.hu

Fotó: Tábori Szilvia

Mi is adná magát legjobb extrának egy klasszikus vizesbunda-kutyaszépségversenyhez egy kutyabarát strandon, ahol gazdák és kutyák együtt fürödnek? Csakis az, hogy a nevező ebek a tóból kijőve lépjenek a kifutóra. Ez a verseny mindenkinek szól. Ne csak a fajtatiszta reklámkutyákra gondoljatok! Persze rájuk is, de ugyanígy az utcai szerelemkutyákra, az örökbefogadottakra is. Itt mindegy, hogy milyen a négy vagy akár háromlábú kutyátok vérvonala, az dönt majd, hogy mennyire "szexin" viseli magát és a vizes bundát. Egyedül a gazdák nem indulhatnak csak, akármilyen szőrösek sem

 – írják a szervezők a verseny kapcsán.

A program augusztus 13-án, vasárnap, 10:00 órától kezdődik a Termelői (vasár)nappal és annak minden javával együtt. Ekkor nyílik meg a nevezés lehetősége A Plázs kutya- és gazdafelszerelés boltjában. A nevezéssel a gazdák hozzájárulnak ahhoz, hogy fotó- és videófelvétel készüljön kutyájukról és róluk, ahogyan az egész rendezvényről is.

Program:

12:00 — kutyafelvezetés: Dogs on the catwalk

14:00 — eredményhirdetés

19:00 — szabad a strandolás

A szakmai zsűri három első helyezettet hirdet. Ebben viszont nem lesz bunda. A bírák első választottjának értékes díja a „Tündérálom Noszvajon”, 3 nap/2 éj 2 fő részére. Továbbá mindhárom dobogós blöki-gazdi párosnak jár kutya-gazda portréfotózás. egy-egy magánóra A Plázs kutyaiskolájának veterán nemzetközi múltú trénerétől, Rózsa-Atkinson Erikától, egy pizza menü a Plázs Weekend Pizza nápolyi stílusú pizzájából, választás szerint házi jeges teával vagy limonádéval.

A szakmai pontozáson túl közönségszavazást is hirdetnek a kifutás-lefutás után a Plázs kutya- és gazdafelszerelés boltjában, egy cetlibedobó-ládában. A közönségkedvenc jutalma egy 10.000 Ft-os vásárlási utalvány üzletükben.

A nevezés egy Plázs napijegybe kerül. A közönségnek és a Termelői (vasár)nap további résztvevőinek a belépés díjtalan, amennyibe nem strandolni mennek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában