Táborok

2023.05.22. 10:00

Csodavár – itt csoda vár

Nyári Napközis táborokat hirdetett a Baráthegyi Majorság.

PN

Élményekkel telve térnek haza a gyerekek

Fotó: Bujdos Tibor

Öt turnusban hirdettek táborokat a 6-9 és 9-12 éves korosztály részére a Baráthegyi Majorságba. Óriási az érdeklődés, így már 4 turnus be is telt, de június 19-23 (9-12 éveseknek) közötti turnusban van még néhány szabad hely – tudtuk meg Almási Beatrixtól, a Szimbiózis Alapítvány kommunikációs referensétől, aki elárulta, hogy ennek a tábornak az a különlegessége, azon kívül hogy minden nap, reggel 8 órától 16 óráig élményekkel gazdagodnak a gyerekek, minden nap kézműves foglalkozáson vehetnek részt, ahonnan a megalkotott használati- vagy ajándéktárgyat haza is vihetik. Példaként említette Almási Beatrix, hogy sokszor a gyerekek többek között egy karkötővel, kulcstartóval, hűtőmágnessel, kitűzővel, vagy virágtartóval térhetnek haza. De lesz még foglalkozás a kerámiaműhelyben vagy a sajtkészítőben is – tette hozzá a Szimbiózis Alapítvány kommunikációs referense. 

Emellett pedig bejárják és így megismerhetik a majorság egész területét, de beöltözhetnek korhű ruhába is, lovagi párbajt is játszanak, és lovagolhatnak is. Az egy hetes turnusok alatt a gyerekek kürtőskalácsot, mézeskalácsot is süthetnek, de számos gasztroprogram várja őket, a napi háromszori étkezés biztosítása mellett. Jó idő esetén pedig habparty és medencebuli is lesz a fiataloknak. A szervezők azt ígérik, hogy egy percre sem fognak unatkozni az egy hét alatt a fiatalok. Almási Beatrix hozzátette, hogy minden nap valamilyen állatos programmal készülnek, amit nagyon népszerű, különösen azok között, akik nem laknak családi házban. „Sokszor úgy mennek haza, hogy mindenki alpakát szeretne háziállatnak” - mondta mosolyogva a Szimbiózis Alapítvány kommunikációs referense. 

Majd elmesélte, hogy egyik kollégája bevásárlás közben hallott három anyukát beszélgetni a gyerekek a nyári tábori élményeiről. És azt a következtetést vonták le, hogy a legjobb a Baráthegyi Majorság tábora volt, mert sosem jött haza a gyerek üres kézzel. Almási Beatrixtól, a Szimbiózis Alapítvány kommunikációs referense azt javasolja, hogy minél hamarabb látogassanak el www.barathegy.com oldalra, ahol megtalálják még a szabad időpontokat és a jelentkezéshez szükséges űrlapot, hogy a gyermek le ne maradjon egy tartalmad nyári élménykavalkádról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában