Árva kutyák

2023.04.12. 10:00

Legyen jó gazdija Nílának, Gézukának, Pöttyösnek!

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

ÉM

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető.

Níla Alsózsolcáról érkezett. Nagyon félős volt. Volt gazdája, de otthona nem, állandóan az utcán csavargott, rettegett. Most már kedves, élénk, szépen sétál pórázon. Níla mintegy 1 éves, ivartalanított nőstény kutyus, nagyon szeretne már saját gazdit.

Níla
Níla

Gézukát 4 testvérével Nyékládházán kidobták egy lezárt dobozban. Szerencsére megtalálták, és behozták őket. Mára már csak Géza nem talált gazdit. Négy hónapos kan kutyus, gyönyörű szép tigriscsíkos bundával.

Gézuka
Gézuka

Pöttyös különlegesen szép, nagyon okos fiatal nőstény kutyus. Nagyon aktív, inkább sportos, kirándulós családi kutyának ajánlják. Selymes, puha bundája gondozást igényel, ezt érdemes figyelembe venni az örökbe fogadás előtt.

Pöttyös
Pöttyös

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában