Jótékonysági MÁSA Bál

2023.03.30. 15:00

Erre költi bálja bevételét a MÁSA (fotókkal, videóval)

Jótékonysági bált rendez a Miskolci Állatsegítő Alapítvány április 22-én.

Fotó: Ádám János

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) április 22-én délután 6 órától Jótékonysági Bált rendez a Miskolci Vigadóban. A programban  kötetlen beszélgetésre nyílik lehetőség Lehoczki Lászlóval, és az érdeklődők megismerkedhetnek Hope nevű kutyájával is.  A vacsora után lesz selfiebox és tánc valamint tombola. A műsorvezető Veres Laci, a jó hangulatról Gabreal és DJ LUIBIG gondoskodik. Az est teljes bevételét a balesetes állatok ellátására fordítja az állatsegítő alapítvány, olvasható Facebook oldalukon.

A napokban írtuk: az állandó áremelkedések rendkívül megnehezítik az állatmenhelyek munkáját. A Miskolci Állatsegítő Alapítvány 3-4 hónapon belül bezárhatja kapuit, ha nem kap állami segítséget, fogalmazott Kisfalvi Nyina, az alapítvány elnöke. A legnagyobb probléma az, hogy az emberek által felajánlott adó 1 százaléka már nem elég a működésükre. Közel 300 kutyáról gondoskodnak folyamatosan a menhelyükön és az ideiglenes befogadóknál. Mint mondta, nem az élelem kerül a legtöbbe, bár jelenleg azzal is küszködnek. Egy kutya ellátása napi 2 ezer forintba kerül, ha a munkaerőt és az infrastruktúra működtetését is beleszámoljuk. 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában