Gönci Barack Ünnep

2022.07.15. 15:00

Idén három napig tart a Gönci Barack Ünnep

ÉM

– Az idén nagy fába vágtuk a fejszénket: a korábbi sikereken is felbuzdulva háromnapos programsorozattal nyitunk a hétvégén, amelyet egy hét múlva követ a Magyarok Kenyere búzaünnepe – mondta el lapunknak Vinter István, Gönc polgármestere. 

A monstre Gönci Barack Ünnep pénteki, mai programja zárt körű pálinkamustrával indít a Rendezvényház és Pálinkaterasz épületében. 

A 17 órai megnyitót fórum követi. A Minden, ami gönci című kerekasztal-beszélgetés a rendezvényházban kap helyet. Este az Abaházi Rt. és az Ossian nagykoncertjén tapsolhat a közönség. 

Szombaton 10-kor a Gönci Barack Ünnep Trail terepfutó verseny rajtja következik, ahol két hosszabb távot, továbbá gyermekfutamokat és családi váltót is kínálnak a sportbarátok számára. A Kalamajka Bábszínház műsora után László Attila lép fel, majd a Dupla KáVé és Köteles Cindy kínál műsort. Koncertezik a Kiss Kata Zenekar, a Gesarol is. Az est fénypontja az Edda Művek nagykoncertje. 

Vasárnap Exatrunnal indul a nap, utána pedig a Csiribiri együttes, a Bíborszél és a Mohikán zenekar zárja a programot.

(A borítóképen: Szombaton este az Edda Művek ad koncertet Göncön. A képen: Pataky Attila | Fotó: MW)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában