családi nap

2021.09.13. 19:30

Vidám őszkezdet habbal, koncerttel

Habparti, koncertek és sör-virsli várta azokat, akik részt vettek a szombati vigasságon.

Bacsó István

Fotó: Ádám János

Hatodik alkalommal rendezték meg szombaton a „Győri Kapui Vigasság és Retró Véradás” elnevezésű családi napot.

Az esemény ötletgazdája és szervezője Hubay György országgyűlési képviselő, akitől megtudtuk, hogy szerettek volna egy olyan programot is megvalósítani minden évben, amely nem kapcsolódik a politikához, a cél egyszerűen az, hogy az itt élő családok, és akik távolabbról is ellátogatnak az Ifipályára, jól érezzék magukat.

„Azért fontos számomra ez a rendezvény, mert összetartó ereje van. Egyrészt összehozza a Győri kapuban élő családokat, másrészt a különböző korosztályokat is. És szeretném, ha a képviselői körzetemben élők éreznék, hogy törődöm velük minden évben, nem csak választásokkor” – mondta.

Kicsiknek, nagyoknak

A legkisebbektől a felnőttekig mindenkire gondoltak. Óvodások műsoraival kezdtek, aztán nekik szólt a Csiribiri együttes koncertje, amelyet a Spider mentőcsapat kutyás bemutatója, majd a tűzoltóság habpartija követett. A „nagyoknak” Eperjesi Erika és Kriston Milán operett- és nosztalgiaszámokat énekelt. Volt bűvész, és zárásként a Fatherhead együttes adott koncertet.

És hogy a véradás mitől volt retró? Attól, hogy felelevenítették a régi „sörös-virslis” véradásokat. Aki rászánta magát, hogy segítsen, az most is ezeket az ajándékokat kapta. A sört persze üdítőre lehetett cserélni – tájékoztatott Hollósy András, az esemény házigazdája.

(A borítóképen: A késő nyári időben népszerű volt a kicsik körében a habparti)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában