Gazdit keresünk

2021.09.23. 14:30

A héten ezek a kölyökkutyusok várják álomgazdijukat

Kisállat oldalunkon a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóit mutatjuk be Sátoraljaújhelyről.

Forrás: Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány

A négylábúak a menhelyen mindennap megtekinthetők 13 és 16 óra között, szombaton és vasárnap is. Az örökbefogadás költsége 9 ezer forint, feltétel, hogy az ebről biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni itt tudnak: 06-30/576-8935, 06-20/242-1161.


Suba három és fél hónapos, közepes termetű, keverék kan. Szolid természetű kutyus, de korához illően napi programja a játék, huncutkodás, szaladgálás. Olyan gazdira lenne szüksége, aki vállalja, hogy rendszeresen foglalkozik vele, tanítgatja és fegyelmezi, hogy szófogadó nagy kutya váljon belőle.


Egy szuka és három kan két és fél hónapos sinkakölyök várja gazdiját. Túl vannak az első két védőoltáson. Aki gyönyörködne gyermekkori játékosságukban, szívesen tanítaná és nevelné őket, az ne habozzon! Sok vidám percet okoznak. Ellenőrizhető helyre, a kislányt ivartalanítási feltétellel adják örökbe.


Öt hónapos, németjuhász jellegű, nagyobb testű kant találtak a Bodrog partján. A menhelyen új kutya, még nem kapott nevet. Viszont chipet és veszettség elleni oltást igen. Kertes házban lenne igazán boldog. Megtalálója ideiglenesen befogadta. Nála, a 06-30/522-6805 telefonszámon lehet érdeklődni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában