Rendezvény

2021.07.21. 09:00

Csütörtökön Pont Ott Party

Csütörtökön húzzák a ponthatárokat, sok érintett végzős középiskolás ünnepelhet együtt.

Dózsa Gergely

20190724 Eger fotó: Huszár Márk, HM Heves Megyei Hírlap Pont Ott Party a Club Café-ban.

Fotó: ÉM

Immár hagyomány, hogy az egyetemre jelentkező fiatalok együtt várják a ponthatárokat a ponthatárhúzás estéjén: az idén július 22-én, csütörtökön este 8 óra után derül ki, hogy kit vettek fel a megjelölt egyetemre.

Az elmúlt évben a koronavírus-járvány miatt országszerte elmaradtak a már hagyományosnak számító Pont Ott Partyk, így a miskolci is, amit rendszeresen a Szinva teraszra szerveztek.

Idén azonban lesz rendezvény, mégpedig a Rádió M és a miskolci önkormányzat szervezésében, tudtuk meg Hankó Vandától, a szervező Helynekem szórakozóhely rendezvényszervezőjétől.

Csütörtök kora délutántól

– Csütörtök délután kettőtől várja nyílt kapukkal a Pont Ott Party az érdeklődőket – mondta lapunknak Vanda. – Bárki részt vehet rajta, hiszen nyitott, ingyenes rendezvényről van szó.

Az eseményre több, országszerte ismert fellépő is eljön, és miskolci előadókat is meghallgathatnak az érdeklődők. Fellép Dzsudló, a Z.enemi, a Sky Fanatic, a Before The Last és a Kelet Brass Band. A zenés fellépők mellett este 8 órától egy óriás kivetítőn figyelhetik a frissen végzett gimnazisták és más érintettek az egyetemi ponthatárok kihirdetését.

A rendezvény célja ugyanaz itt is, mint mindenhol az országban: a fiatalok együtt ünnepelhessék meg a sikeres felvételit, vagy akár az, hogy együtt legyenek, amikor a nehéz hírt először megtudják.

A Miskolci Egyetem is jelen lesz a rendezvényen legalább egy standdal, így kicsit egy egyetemi nyílt naphoz hasonló hangulatot is csempész a rendezvényre.

– Nagyon örülök, hogy lehetőségünk nyílt az idén is rá, hogy megszervezhessük a Pont Ott Partyt – mondta Hankó Vanda.

(A borítóképen: Pont Ott Party a Szinva teraszon 2019-ben)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában