napközis tábor

2021.06.17. 13:00

Színes lesz az encsi tábor

Napközis tábort hirdet Encs önkormányzata július 19-23-ig, már lehet jelentkezni. Az egy hét alatt változatos programok várják az általános iskolás gyerekeket. Lesz színjátszás, azon belül tánc, mozgás, vidámság, rejtvények, élménypark, valamint „igazság vagy merénylet” játék. A környezetvédelmi napon ügyességi feladatok, társasjáték, kincskeresés és hétpróba színesíti a napot.

A gyerekek sportolhatnak is, részt vehetnek labdajátékban, ügyességi vetélkedőn, akadály- és sorversenyeken. Az egészséges életmód is kiemelt szerepet kap a héten. A táborozók hallanak az egészséges étkezésről, arról, hogy miért kell sokat mozogni és sokat nevetni. A kézműves foglalkozásokon pedig csodás tárgyakat készíthetnek a gyerekek. Gyöngyfűzés, papírtechnikák, batikolás, festés és egyéb kreatívkodás vár rájuk. Unatkozni biztos, hogy nem fognak a táborozás napjai alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában