Wow!

2023.07.23. 18:00

Bombázó lett a kácsi szépség

Horváth Gréta büszkén vállalja testét, nőiesebb és magabiztosabb mint valaha.

Horváth Gréta

Forrás: Instagram

Horváth Gréta soha nem takargatta, ha rossz passzban volt, és azt sem titkolta el, hogy plasztikáztatott. Egyetlen dolog idegesíti fel, a külsőjéről szóló hazugság.

Persze, hogy máshogy nézek ki a tegnapi kék ruhás képen. Fodrász készítette a hajam, én magam sminkeltem ki, és mivel sminkes vagyok, pontosan tudom, mit hova kell kenni, hogy magasabb legyen a szemöldököm, kontúrosabb az arcom és igézőbb a szemem. Egy stúdióban készült kép, rendes géppel, beállított fényekkel, mindig is más lesz, mint amit én magamról készítek itthon, bohóckodva egy telefonnal.

- fakadt ki közösségi oldalán.

Forrás: Horváth Gréta/Instagram

A kácsi szépség 25 kilótól szabadult meg az elmúlt időszakban, és megműttette az orrát is. Visszanyerte az önbizalmát, jól érzi magát a bőrében, szívesen vállal fotózásokat, mert magabiztosan tud mozogni a kamera előtt.

...nem akarok olyan lenni, mint évekkel ezelőtt. Boldogtalan, saját testétben elmorzsolt nő, aki folyamatosan próbálja megkeresni a nőiességét. Aki nem mert fotózásra menni, aki nem mert úgy felöltözni, ahogy neki tetszik. Ez egy kemény változás, ami tudatos és élvezem. Egyre több képem lesz, ami műtermi, mert élvezem már ezeket, mert megszerettem magam, és nem vagyok elnyomva, lett önbizalmam. Ezt nem adták ingyen! Kínlódós volt, fájdalmas és rögös. Kár ezt a dolgot is rám ragasztani, mert alaptalan. Nem tudom melyikőtök nézne ki mesésen egy Ázsiai kalandban, ahol ágyat és mosdót sem láttunk sűrűn. Naná, hogy ilyen pusztulat a fejem, hát látom babám én is.

- fejtette ki Gréta.

Aztán kitett egy képet magáról, amit ő készített otthon, telefonnal, ébredés után.

Követői szerint csodaszép.

Szerintünk is!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!