Együtt

2023.07.14. 17:00

Az Edda frontembere amilyen zabolátlan rocker, olyan odaadó apa (videóval)

Pataky Attila nagyobbik fiával, Gergővel 12 éve lépnek közösen színpadra a legnagyobb arénák színpadán. Különleges kapcsolatukról és összetartozásukról a csütörtök esti Tények plusznak meséltek.

Boon.hu

Fotó: Karnok Csaba

Gergő szerint a zene érdeklődése az 1970-es, a miskolci évekig vezethető vissza, amikor a lakótelepen egy kazettás magnó mellett próbálgatta hangját. Ma már 12 év közös munka áll mögöttük a különböző fesztiválok színpadain és remélik még sokat zenélhetnek együtt. Gergő sokáig ötvösként dolgozott és csak másfél évtizede kóstolt bele a rocksztár életstílusba – hangzott el a riportban. Pataky Attila nem szerette volna befolyásolni fia életét, de örült, amikor az ötvösséggel felhagyva zenélni kezdett. 

Pataky Attila nagyobbik fia gyakorlatilag beleszületett a zenészi létbe. És Gergő számára is egyre egyértelműbbé vált az évek alatt, hogy egy rocksztár vére csörgedezik az ereiben. A közös fellépések mellett saját zenekart is alapított, amely Pataky művek néven lett ismert. A két rockzenész kapcsolatát az erős szenvedély uralja, minden megélnek, az örömöt és a bosszúságot is és ki is mondják - állítják.

Pataky Attila már nyugodt, hogy lesz, aki tovább folytatja útját – zárult a TV2 riportja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!