Új klip

2022.12.23. 13:00

Rosszfiú egy életre Miskolcról

Máris új, ahogy ő mondja, csípősebb klippel jelentkezett megyénk csibészrappere, Márkypapa.

ÉM

Forrás: Madafaka Vision

Néhány hete számoltunk be róla, hogy új videóklippel jelentkezett Márkypapa Már nem fáj címmel, amellyel egy időben megjelent a Vér Kötelez című nagylemeze is. A dal közös munka eredménye, a klippben debütált Márkó, akinek ez az első kisfilmje és a refrént énekli. Illetve Márkypapával közösen rappel az Irie Maffia tagja, Busa Pista. A Hip-Hop nóta azóta jól hasít a videómegosztón, közelít a hatvanezres megtekintéshez, és nagyon pozitív visszajelzéseket kapott a rajongóktól.

Közben pedig a napokban megjelent a második kilp is az albumról, Rosszfiúk 1 életre címmel. Az előző nótától pörgősebb, kifejezetten rap nóta hátterében több miskolci helyszín is jól felismerhető, és, ahogy a rapper mondja kicsit csípősebbre sikerült, mint az előző dal.

– Igyekeztünk a zenében és a kisfilm látványvilágában is a külföldi trendekhez igazodni. A videoklipet a Madafaka Vision készítette, a képi világért a „GWWS” Creative Videos, míg az utómunkálatokért a Pillanat Media felelt, de jómagam is aktívan részt vettem a munkában, hogy olyan eredmény szülessen, amilyet elképzeltem. Szerintem igazán minőségi klipet tudtunk letenni az asztalra – mesélte portálunknak Márkypapa.

Az eredmény itt tekinthető meg:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!