Miss Hungary

2022.12.17. 19:01

Juhász Cintia különdíjjal tért haza a Miss Hungary döntőjéről

A Miss Hungary döntőjében Borsod-Abaúj-Zemplén-megyét Juhász Cintia képviselte.

Juhász Cintia.

Forrás: Miss Hungary

A Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjét december 11-én Budapesten, az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében rendezték meg. Borsod-Abaúj-Zemplén-megyét Juhász Cintia képviselte, aki különdíjjal tért haza. A verseny után kérdeztük, milyen érzésekkel néz vissza az elmúlt időszakra, hogyan élte meg a versenyt, az eredményhirdetést.

- Nagyon vártam a verseny napját, rengeteg próbán és gyakorláson át vitt az út a gálaestig - kezdte élménybeszámolóját Cintia. - Mind a lányok mind a szervezők barátsággal fordultak egymáshoz. A döntőn először bundabemutatót tartottunk, aztán kisestélyiben, bikiniben és végül nagyestélyiben vonultunk végig. A versenyen többféle díjat kaptunk és aminek nagyon örülök, hogy különdíjas lettem. Ezzel az eredménnyel megkaptam a lehetőséget a Romis Mozi által támogatott portfólió készítésre, amit már nagyon várok.

 

Hogyan teltek a verseny utáni napjaid? Milyen terveid vannak a továbbiakban? - faggattuk tovább a gyönyörű bánrévei lányt.

- A verseny utáni napjaim javarészt pihenéssel és tanulással teltek. Fárasztó és hosszúnapok előzték meg a gálaestet, viszont a tanulást sem szoríthatom háttérbe, hiszen vizsgaidőszak van. Terveim között továbbra is az egyetem elvégzése szerepel, emellett a szépségipart sem szeretném elhanyagolni, és amint lesznek több lehetőségeim, élni fogok velük - mondta Cintia.

A Miss Hungary döntőjében egyébként két borsodi lány képviselte megyénket. Cintia mellett Tini kategóriában a bükkábrányi Gere Bernadett mérettette meg magát.

Éjszakába nyúló, zenés műsorral színesített gálaesten választotta meg a közel 30 tagból álló zsűri Magyarország idei Királynőjét és Kishercegnőjét a La Burrata Mozzarella Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny budapesti döntőjén. Idén Horváth Boglárka, győri döntős fejére került a korona. Rábapatona büszkesége, Jávori Lili lett az első udvarhölgy, az orosházi Mike Cintia pedig a 2. udvarhölgy kitüntető címet kapta meg a gálavacsorát követően. A Miss Tini 2022 verseny Kishercegnője címnek Dunaújvárosból Horváth Lilla örülhetett a szegedi kék szemű szépség, Sümeghy Laura és a szintén dunaújvárosi félig olasz Bertirotti Mona előtt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!