Bulvár

2022.09.12. 12:00

Vajna Tímea húga két pici gyerekével van elfoglalva

Palácsik Lilla pár hete adott életet második gyermekének, aki szintén fiú lett.

ÉM

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás nem csekély izgalommal várták második kisfiúk érkezését, aki a vártnál pár nappal később érkezett. A új helyzet új kihívások elé állította a gyarapodó családot. Az immár kétgyerekes anyuka azóta nem nagyon aktív közösségi oldalain. Ez persze érthető, hiszen immár két kisgyermekről kell gondoskodnia.

A második kisfiú az Ábel nevet kapta szüleitől. Ábel idősebb testvére, Noah még nincs két éves sem, így tényleg nem csekély kihívás lehet a szülőknek gondoskodni a gyerekekről.

Megnyugtató szavak

Egy kis szabadidő azért adódott a fiatal szülőknek egy röpke bejelentkezésre Instagram-oldalukon. „Sziasztok! Jelentjük, nem tűntünk el! Minden rendben velünk! Mindenki egészséges, és csodás az a szeretet, ami minket körülvesz. Az egyetlen oka, hogy keveset vagyunk jelen a social platformokon az, hogy fáradtak vagyunk..." Ezekkel a mondatokkal nyugtatta meg Vajna Tímea húga követőit, hogy a csend csak átmeneti állapot és hamarosan újra aktívabb lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!