Videó

2021.03.16. 18:30

Igazi őrült fotózást tartott a Hooligans, kukkants be velünk a kulisszák mögé!

Instagramján keresztül engedett bepillantást a borsodi gyökerekkel rendelkező rockzenekar új albuma, a Zártosztály borítófotózásába.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: Instagram

Fotó: Kiss Krisztina

A srácok most megmutatják, hogyan is zajlik egy borítófotózás náluk. Igazán őrületes pillanatoknak lehetünk részesei, ami nem véletlen, hiszen a zenekar tagjai kényszerzubbonyban pózolnak a fotós kamerája előtt. Persze ez sem akadályozta meg őket abban, hogy szórakoztassák magukat és egymást. Noha a modellek élete nem csak játék és mese, sokszor megterhelő a munka, mire sikerül a fotósnak elkapnia azt a pillanatot, amit látni akar, a fiúknak a mókázásra is maradt energiájuk.

A Hooligans mostanában újra bekeményített, egy sokkal nyersebb és metálosabb hangzást képviselnek, kíváncsian várjuk az új albumot és hogy mennyire is durvítottak be a srácok. Van egy olyan sanda gyanúnk, hogy a Királylánynak annyi…

https://boon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/elkepesztoen-meresz-selyemruhaban-pozol-vajna-timi-rendhagyo-toriorat-tart-aranyosi-5284063/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!