Zene

2020.11.04. 17:00

Friss, ropogós hírek a Z!ENEMi háza tájáról

Új lemez a láthatáron a miskolci bandától.

Bukovenszki-Nagy Eszter

zenemi

Forrás: A zenekar fotója

Hamarosan megjelenik a zenekar második lemeze, tíz kőkemény Z!ENEMi dallal és két közreműködővel, akiknek kiléte egyelőre titkos, mesélte a Balogh Szabolcs Juró, a banda énekese.

– Lassan kész az új album, a felvételek befejeződtek és már csak az utómunkálatok folynak, az utolsó simítások után nem kell sokat várni a megjelenésre. Ezt nagyban befolyásolja azonban a koronavírus-járvány alakulása, és mivel egyelőre beláthatatlan ideig nem lehet tervezni a koncertekkel, a lemez megjelenését sem tudjuk pontosan, hiszen szeretnénk a rajongóinkkal élőben együtt ünnepelni koncerteken. Úgy volt, hogy már viszünk is ízelítőbe néhány dalt Kazincbarcikára, de ez a hétvégi a koncert is elmarad a legfrissebb intézkedések miatt – kezdte Juró. – Utoljára három hete játszottunk Hajdúszoboszlón az Actionnel, most pedig a Killer Surprise lett volna a vendégünk, nagyon jó bulira számítottunk, reméljük hamarosan bepótolhatjuk. Minden szakmabelinek kitartást a nehéz időkre! – tette hozzá az énekes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!