Rajt augusztus 19-én

2023.08.06. 17:36

Félnapos csúszást okozott az atlétikai vb előkészületeiben a hétvégi vihar (videó)

Újra szépen haladnak a munkálatok a maratonfutás és a gyalogló versenyek rajt-céljának helyszínén, a Hősök terén.

MW

Németh Balázs, a budapesti atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója beszél az augusztus 19-én kezdődő vb kabalafigurája, Youhuu, a rackajuh bemutatkozásán a Nemzeti Atlétikai Központban 2023. augusztus 4-én

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

Félnapos csúszást okozott a szervezők felmérése szerint a vihar az augusztus 19-én rajtoló budapesti atlétikai világbajnokság előkészületeiben – írja az MTI.

Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója a Nemzeti Atlétikai Központ közösségi oldalán megosztott videójában, a Hősök terén számolt be arról, hogy az elmúlt napokban időszakosan megakadtak a munkálatok az időjárás okozta nehézségek miatt.

Nagyjából félnapos csúszást szedtünk össze, mert biztonsági okokból többször le kellett állítani a munkát, de a kollégáim megígérték, hogy amikorra kell, készen lesz minden és behozzuk ezt a csúszást

– mondta Németh Balázs, majd arra emlékeztette a szurkolókat, hogy a vb utcai versenyszámait díjtalanul lehet majd megtekinteni az útvonal mellett kiépített szurkolói pontokon, ahol szórakoztató programokkal is készülnek a kilátogatóknak.

A budapesti vb-t, amely Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye lesz, augusztus 19. és 27. között rendezik a Nemzeti Atlétikai Központban, valamint az utcai futó- és gyalogló versenyeknek otthont adó Hősök terén.

A budapesti atlétikai világbajnoksággal kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában