Bulvár-celeb

2023.08.13. 06:30

Vajon miért titkolja születendő kisfia nevét Szabó Erika?

A gyönyörű színésznő és férje már tudják, hogyan fogják hívni a babát.

MW

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Dömötör Csaba

Szabó Erika a családjával Horvátországban pihent, mivel ennél közelebbi úti célt nem tudott elképzelni. A kisfiát októberre váró színésznő a Mokka stúdiójában elárulta, a tervezéskor egyáltalán nem tudta, mennyire lesz fitt a terhességének ebben a szakaszában, bár, ahogy az orvosa is javasolta, igyekszik minél többet sétálni, és a lehető legkésőbbre eltolni azt az állapotot, mikor már a mozgás is nehezére esik - derül ki a Tények.hu cikkéből.

A tengerparton töltött idő, mint elárulta, a passzív nyaralás jegyében telt, és olya jól érezték magukat, hogy a vége felé azt hitték, valaki elcsalja a napokat.

Fotó: Nagy Zoltán / Forrás: Metropol

Mi már tudjuk a nevét

– mondta Szabó Erika, amikor a műsorvezetők októberben születendő kisfiáról érdeklődtek, azonban elárulni csak később fogják. 

Erika és párja meg akarta várni a harmadik trimesztert, mielőtt túl korán hozzáfogtak volna a babaszoba berendezéséhez, azonban most már úgy érzik, eljött az ideje. Mint mondta, igazi „pasis” szobát alakítanak ki, hogy a gyerek számára ne csak csecsemőkorában, hanem akár később is vállalható legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában