haon-sportoldal

2011.10.19. 15:49

A pocsaji gólvágó, Kiss Róbert

Pocsaj - Nem mindennapi teljesítményt nyújtott a múlt héten Kiss Róbert, aki hétszer vette be az ellenfél kapuját.

Pocsaj - Nem mindennapi teljesítményt nyújtott a múlt héten Kiss Róbert, aki hétszer vette be az ellenfél kapuját.

A megye II-es bajnokság kilencedik fordulója alkalmával találkozott a Déli csoportban szereplő pocsaji csapat a Körösszakállal. A mérkőzést illetően már maga az eredmény is kirívó, hiszen a hazai pályán játszó, jelenlegi első helyezett Pocsaj 9–2-re győzte le a szakáliakat. De ez nem minden: a pocsajiak kilenc találata közül hetet egyetlen ember, Kiss Róbert jegyez, aki így az őszi szezonban már tizenkét gólnál jár.

– Ezt a meccset megelőzően két derbit is ki kellett hagynom, így úgy léptem pályára, hogy mindenképp segíteni akartak csapatomnak, illetve a közönségnek is bizonyítani, de arra én sem számítottam, hogy hétszer találok be. De persze ez az eredmény nem csak az én érdemem, a középpályáról is segítettek, teljes mértékben kiszolgált a csapat. Talán a második találatomra emlékszem vissza a legszívesebben, mivel azt fejjel szereztem, és a magasságomból adódóan ez nem megszokott. Illetve azért is maradt meg bennem ennyire éppen ez a gól, mert még meccs előtt, az öltözőben csapattársam, Szvára Imre mondta, hogy gólpaszt fog nekem adni, és tényleg így lett – mondta boldogan a huszonkét esztendős Kiss Róbert, akinek felnőtt szinten eddig három találat volt a rekordja egy meccsen, azonban még ifiként előfordult, hogy tizenötször vette be az ellenfél kapuját egy összecsapáson.

– Céljaim csapatszinten vannak, azt szeretném, hogy minél előrébb végezzen az együttesünk. Sajnos a munkám miatt csak heti egy edzésen tudok részt venni, de örülök, hogy még így is a csapat segítségére tudok lenni – fogalmazott Kiss Róbert, akinek hét végi produkciója után senki sem vádolhatja elfogultsággal édesapját, Kiss Imrét, aki a pocsajiak edzője.

SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!