Hajdú-Bihar

2013.01.31. 16:58

Pozitív cselekvésre buzdítanak

Debrecen - A képzés célja, hogy megváltoztassa a fiatalok gondolkodását a szegénységgel és a kisebbségi-többségi csoportokkal kapcsolatban.

Debrecen - A képzés célja, hogy megváltoztassa a fiatalok gondolkodását a szegénységgel és a kisebbségi-többségi csoportokkal kapcsolatban.„A forradalom benned kezdődik! Mi az, ami mindeddig formálta az életed? Mi fogja formálni ezután? Sodródsz az árral, és a divat, a környezet, a sok elvárás diktál, vagy felfedezed a saját formád, és ahhoz alakítod életed? Gyere el, vizsgáljuk meg életünk és forradalmasítsuk azt!” – ezzel a mottóval rendeznek ifjúsági találkozót a debreceni baptista fiatalok.

Február első hétvégéjén az előzetes regisztrációk alapján közel 1000 fiatal részvételével számolnak a szervezők, ami az esemény 19 éves történetében a legmagasabb létszám lehet. A konferencia az „Életforma-forradalom” nevet viseli: a szervezők ezzel azt fejezik ki, hogy szeretnének életcélt mutatni a fiataloknak, megadva nekik az életet meghatározó változás lehetőségét.

Idén először egy vezetőképzés is kötődik a programhoz. Ezt elsősorban fiatal vezetők és véleményvezérek számára szervezi az Életcél Fiataloknak Alapítvány, a Baptista Szeretetszolgálat és a budapesti Amerikai Nagykövetség támogatásával.

A képzés célja, hogy megváltoztassa a fiatalok gondolkodását a szegénységgel és a kisebbségi-többségi csoportokkal kapcsolatban, valamint pozitív cselekvésre buzdítsa őket ezeken a területeken.

Szombaton 17 óra 30-tól koncerttel, rövid drámai jelenettel, kávéházzal és sok más érdekességgel színesített nyitott este várja Debrecen fiatalságát.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!