Hajdú-Bihar

2013.01.08. 18:54

Furtai boltbetörés öt gyanúsítottal

Furta - Lopás bűntett megalapozott gyanújával négy férfit vettek őrizetbe december 31-én a berettyóújfalui rendőrök. Adataik szerint ugyanis a négy férfi betört egy furtai boltba, ahonnan élelmiszereket, dohányárut és készpénzt tulajdonítottak el.

Furta - Lopás bűntett megalapozott gyanújával négy férfit vettek őrizetbe december 31-én a berettyóújfalui rendőrök. Adataik szerint ugyanis a négy férfi betört egy furtai boltba, ahonnan élelmiszereket, dohányárut és készpénzt tulajdonítottak el. A rendőrség keddi közlése szerint az üzlettől gépkocsival menekülő gyanúsítottakat Furta közelében, a 42-es főúton fogták el a járőrök. A három konyári férfit pocsaji társukkal (20-50 év közöttiek) előállították és gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették.

A Berettyóújfalui Városi Bíróság mindőjüket előzetes letartóztatásba helyezte. Ötödik társukat hétfőn sikerült elkapni, a 22 éves konyári fiatalember esetében szintén kezdeményezték az előzetest.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!