Hajdú-Bihar

2012.09.09. 16:23

A rend erős őrei

Hajdúszoboszló - Vasárnap rendezték meg Hajdúszoboszlón immár hatodik alkalommal a legerősebb rendőrök versenyét. A tradíció mellett a verseny egyedi is, mivel az országban csak Hajdúszoboszlón szervezik meg. A versenyre az ország különböző pontjairól érkeztek versenyzők, akik átlagember feletti erővel rendelkeznek.

Hajdúszoboszló - Vasárnap rendezték meg Hajdúszoboszlón immár hatodik alkalommal a legerősebb rendőrök versenyét. A tradíció mellett a verseny egyedi is, mivel az országban csak Hajdúszoboszlón szervezik meg. A versenyre az ország különböző pontjairól érkeztek versenyzők, akik átlagember feletti erővel rendelkeznek.Lukács Krisztián a Magyar Erősember Szövetség tagja, azon belül is az országos 10 legjobb versenyző egyike, ezért rész vehet a szövetség által rendezett országos bajnokságon. Az erős emberkedést 2005 óta űzi. Négyszer nyerte el a legerősebb rendőri címet, valamint ő terjesztette el, szerettette meg a Rendőrség berkein belül ezt a sportot.

Az ez évi verseny a hatodik lesz, amit Hajdúszoboszlón a Slambucfőző örömnap keretein belül vezényelt le a repülőtér területén. Versenyszámok: apollórúd felhúzása, rendőrségi pajzsok oldaltartása, rönknyomás, circus damber / 50-60-70 kg-os egykezes súlyok kinyomása.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!