Friss hírek

2010.09.21. 20:39

Sztárok segítségével gyűjtenek a Twitter-en a haiti földrengés gyermek áldozatainak

<p>Először szerveztek "sztár-aukciót" a Twitter nevű világszerte népszerű közösségi portálon az oldal üzemeltetői, hogy így gyűjtsenek pénzt a haiti földrengés miatt nehéz helyzetbe került fogyatékos gyerekeknek - közölték kedden az internetes oldal üzemeltetői. Akik a sztárokra licitálnak, azoknak a hírességek a barátai lesznek, és üzennek is nekik.</p>

A "sztár-aukciót" az ebay.com/twitchange nevű oldalon lehet követni és itt lehetőség van licitálásra is - természetesen pénzért. Az aukcióban résztvevő sztárok között ott van a "Született feleségek" egyik főszereplője, Eva Longoria is, aki ráadásul üzeneteiben arra buzdítja celeb-ismerőseit, hogy legyenek részesei a licitnek.

A különleges kezdeményezés szeptember 25-én ér véget, a befolyt összeget pedig egy olyan központ építésének befejezésére használják fel, amelyben Haitin élő fogyatékos gyerekekkel foglalkoznak.

Eddig egyébként Dana White-ra, az Egyesült Államokban népszerű sportolóra, illetve a Chuck című sorozat főszereplőjére, Zachary Levi-ra licitáltak a legtöbben.

Ezek is érdekelhetik