Friss hírek

2009.06.17. 10:00

LABDARÚGÁS - Robben, Huntelaar és Heinze a Tottenham kívánságlistáján

<p>Három játékost is igazolna a Real Madridtól az angol Tottenham együttese. A londoni csapat kívánságlistáján Arjen Robben, Klaas-Jan Huntelaar és Gabriel Heinze szerepel, akikért fejenként 12 millió fontot, összesen 36 milliót fontot (csaknem 12 milliárd forintot) fizetnének. A Real egyébként már korábban jelezte, hajlandó meghallgatni bármilyen ajánlatot.</p>

A The Daily Mirror című brit napilap szerint Daniel Levy, a Spurs elnöke már el is utazott Madridba, hogy a trió szerződtetéséről tárgyaljon a Real Madrid sportigazgatójával, Miguel Pardezával. A madridiak egyébként állítólag hajlandóak is tárgyalni a játékosokról, mivel az új sztárok érkezésével már nem lesz szükség rájuk.

Cristiano Ronaldo és Kaká mellett ugyanis Florentino Perez klubelnök még Franck Ribéryt és David Villát is kiszemelte. A rájuk szánt összeg egy részét pedig játékoseladásokból kívánják fedezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!