Életstílus

2018.01.05. 10:54

Bor, mámor, pótszilveszter az Avalon Ristorantéban

<strong>Véget értek az ünnepek, elbúcsúztattuk az óévet és belevetettük magunkat a dolgos mindennapokba. A szórakozásról azonban nem kell lemondanunk az új év elején sem, az Avalon Park étterme ugyanis fergeteges pótszilveszteri bulival várja januárban az érdeklődőket. </strong>

Véget értek az ünnepek, elbúcsúztattuk az óévet és belevetettük magunkat a dolgos mindennapokba. A szórakozásról azonban nem kell lemondanunk az új év elején sem, az Avalon Park étterme ugyanis fergeteges pótszilveszteri bulival várja januárban az érdeklődőket.

Január 19-én pótszilveszteri borvacsorával várja vendégeit az Avalon Ristorante. Az étterem séfjei, Albók Gyula és Szepesi Gábor ezúttal sem mindennapi ételkülönlegességeket állítottak össze – az ünnepi lakomához hétfogásos menüt álmodtak meg, melyben a ráktól a kacsamellen át a borjúig mindenféle ínyencség megtalálható. Az ízletes ételeket minőségi borok kíséretében tálalják majd, melyek Dr. Demeter Endre, Miklós Csaba és Sebestyén Csaba borászok legkiválóbb termékei közül kerülnek ki. Az est folyamán a jó hangulatról az Irigy Hónaljmirigy koncertje gondoskodik, majd a River Jam zenekar adja a talpalávalót a hajnalig tartó mulatáshoz.

A vacsorán való részvételhez előzetes foglalás szükséges, melyet január 17., 16:00-ig fogadnak a szervezők.

Bővebb információkért kattintson az alábbi linkre:

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!