Életstílus

2016.12.25. 15:41

5 szokás, amivel minden napját indítania kellene

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A reggel általában mindenkinél rohanással indul, de néhány gyakorlattal könnyebbé tehetjük az ébredést. 

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A reggel általában mindenkinél rohanással indul, de néhány gyakorlattal könnyebbé tehetjük az ébredést. 

1. Masszírozza a füleit

Ha elkezdi masszírozni a füleit, akkor teljesen felébred. A legjobb, ha ezt még korán reggel, az ágyban fekve megteszi. A fül masszírozása során ugyanis olyan pontokat stimulálunk, amelyek energiával töltik meg a szervezetét.

2. Igyon egy pohár meleg, citromos vizet

A kávé helyett kezdje a reggelt inkább ezzel, segíti az emésztés működését, eltávolítja a méreganyagokat és még az immunrendszere is erősödik. A reggelivel viszont várjon húsz-harminc percet, miután megitta a vizet.

3. Tisztítsa a nyelvét

Mindannyian tudjuk, mennyire fontos a napi kétszeri fogmosás. De nem álljunk meg itt, a nyelvünkön rengeteg baktérium tenyészik, a lepedék pedig ezen is lerakódhat. Érdemes tehát kicsit megdörzsölni a fogkefével, hogy eltávolítsuk azt.

4. Egyen egy kanál mézet

A méz feltölti energiával, serkenti a memóriáját ráadásul a megfázásra is remek gyógyír, negyed órával a reggeli előtt vegyen be belőle egy kanállal.

5. Mossa ki a száját

Mossa ki a száját hidrogén-peroxidos oldattal. A 3 százalékos hidrogén-peroxidból 5-6 cseppet tegyen 50 ml vízbe, majd öblögessen. Nem csak fehérebbek lesznek a fogai, de a lehelete is frissebb lesz.

(Brightside)


15 trükk, amire képes a testünk, de nem is tudunk róla

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tudja, hogyan enyhítheti a fogfájást? És a migrént? De azt is eláruljuk, mit tegyen, ha nem tudja abbahagyni a nevetést.

 

10 dolog, amit minden férfinak naponta meg kellene tennie

Mindannyian tudjuk az alapvető dolgokat - mozogj, egyél zöldséget, ne igyál mértéktelenül - de hogyan lehet az élet boldogabb, egészségesebb és jobb?

 

12 egyszerű trükk, amivel átverhetjük a testünket

Rettentően zavarja, hogy kapar a torka, még sem tud vele mit kezdeni? Megégette az ujját, és a leghatásosabb gyógyírt keresi? Még hogy ne tudnánk meggyógyítani önmagunkat! Mutatjuk a trükköket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!