Életstílus

2016.10.16. 15:34

IQMS-szolgáltatás, elsőként az Avalonban

Miskolc - Miskolctapolcán, az Avalon Resortban nyílt meg Magyarország első !QMS SPA-ja!

Miskolc - Miskolctapolcán, az Avalon Resortban nyílt meg Magyarország első !QMS SPA-ja!

Az alig több mint egyéves miskolctapolcai Avalon Park családi szórakoztató­központ már számos turisztikai és gasztro díj büszke tulajdonosa. A kiváló minőséget szem előtt tartva immár a világszínvonalú, a World’s SPA and Wellness Awards-on 2015-ben és 2016-ban is a legjobbnak választott kozmetikum és kozmetikai kezelés, a !QMS is elérhető az Avalon Resort & SPA wellness szolgáltatásai között. Magyarország első !QMS SPA-ját az eljárás feltalálója, dr. Erich Schulte nyitotta meg pénteken.

Ha van kollagén

Örök idők óta foglalkoztatja az embereket a kérdés, hogyan őrizhetik meg a fiatalságukat, vagy ha már megjelentek az első ráncok, hogyan csökkenthetik azokat, állíthatják meg a folyamatot. Az orvostudományi alapokon nyugvó kollagén visszapótlási !QMS-eljárás során bőrünk visszanyeri egészséges állapotát és rugalmasságát. A kezelés során a fiatal, egészséges bőrt biztosító természetes kollagént manuális módon juttatják be a mély rétegekbe, ezáltal nem csak a ráncok elhalványodásában, a tónusok megemelkedésében és a bőr hidratáltságán fejti ki pozitív hatását.

Az eljárást a plasztikai sebész dr. Erich Schulte fejlesztette ki, aki, miközben számos arc­helyreállítási műtétet végzett, az egyetemen a sebgyógyulással foglalkozott. Mint azt a tegnapi avatón elmondta, munkája során arra a megállapításra jutott, hogy kollagén nélkül nincs sebgyógyulás. Ám ha van kollagén, a sebgyógyulás folyamata felgyorsul és a hegek is hamarabb eltűnnek. Ha ez működik sérült bőrnél, miért ne működhetne ép bőr esetében? – tette fel magának a kérdést. A gondolatot pedig tett követte. Meg kellett oldani azt a problémát, hogy lehet a kollagént olyan picire bontani, ami injekció vagy egyéb drasztikus eljárás alkalmazása nélkül is könnyű szerrel bejuttatható a bőrbe. Ez különbözteti meg a !QMS-t a többi fiatalító eljárástól. És immár ez is megkülönbözteti az Avalon Resortot a többi hazai wellness­hoteltől.

Családi szórakoztató park

Mint azt Tóth Eszter Anna, az Avalon Park marketing és kommunikációs igazgatója elmondta, a cégcsoport mindig a legmagasabb minőségre törekszik. Így volt ezzel akkor is, amikor a turisztikai park megvalósítása mellett döntöttek. Tavaly júniusban nyitott meg a park első üteme, idén májusban pedig a hotel és a sparészleg is elkészült.

– Családi szórakoztatópark vagyunk, ahol olyan turisztikai attrakciót igyekszünk kínálni, ami növelheti az itt töltött vendégéjszakák számát. Nem egy újabb 4 vagy 5 csillagos szálloda lettünk ezáltal, hanem egy olyan élménycentrum, ahová boldogan térnek vissza a vendégek. Köszönhetően a szolgáltatásainknak, valamint a kiváló személyzetnek – összegezte Tóth Eszter Anna.

- ÉM-UM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!