filmforgatás

2020.04.02. 12:00

Katinka szárazon és vízen

A koronavírus-járvány a készülő dokumentumfilmnek is része lesz.

Budapest, 2019. október 6. A gyõztes Hosszú Katinka a nõi 200 méteres vegyesúszás döntõje után a budapesti úszó világkupán a Duna Arénában 2019. október 6-án. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A koronavírus-járvány és az olimpia elhalasztása ellenére tovább forog a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm. A Katinka címmel készülő portréfilm alkotóinak döntése szinkronban áll az eredeti szándékukkal, miszerint a stáb szárazon és vízen, a felkészülés hullámhegyein és hullámvölgyein át követi a magyar úszófe­nomén felkészülését a tokiói olimpiai játékokra.

A készülő dokumentumfilm megörökíti a jelenlegi vészhelyzetet is, amikor a háromszoros olimpiai, huszonhatszoros világ- és harmincnégyszeres Európa-bajnok magyar úszó – dacolva a koronavírus-járvánnyal és az olimpia elhalasztásával – rendületlenül folytatja az edzéseket, és a három aranyat hozó riói olimpia után Tokióban újra versenybe száll a győzelemért – tudatta a készülő produkció stábja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!