Bulvár, celeb

2015.11.05. 11:16

10 titok, amit a McDonald s dolgozói nem mondanak el neked

Mivel bosszantjuk leginkább a Meki dolgozóit? Hogyan kaphatunk ingyen ételt? Eláruljuk azokat a dolgokat, amiket nem kötnek az orrunkra. 

Mivel bosszantjuk leginkább a Meki dolgozóit? Hogyan kaphatunk ingyen ételt? Eláruljuk azokat a dolgokat, amiket nem kötnek az orrunkra. 

1. Só nélkül sült krumplit

A sült burgonyát legtöbbször só nélkül adják ki és külön zacskókba csomagolt sóval lehet ízesíteni. Csakhogy a só külön tételként szerepel a számlán.

2. A Happy Meal menü okozza a legtöbb problémát

Az étel összeállításánál egy csomó dolog közül választhatsz. Sajtburgert, hamburgert, esetleg McNugettset akarsz? Milyen szósszal? Milyen üdítőt szeretnél hozzá? Fiús, vagy lányos játékot kérsz? Igazi rémálom.

3. A McDrive-ban rendelők elsőbbséget élveznek

Ha valaki ugyanazt rendeli bent az étteremben és a McDrive-ban, először az autóban várakozó vendég ételét készítik el.

4. Az alkalmazottakat nem érdekli, hogy az üdítős poháron rajta van-e a fedél

Kit érdekel, hogy van-e fedél a kóládon? Esetleg a műszakvezetőt.

5. Ha valami különlegeset rendelsz, tovább kell várnod

A dolgozók szinte gépekként rakják össze a rendeléseket, viszont ha valami különlegeset rendelsz, várnod kell,és nem csak neked, hanem a többi vendégnek is.

6. Nagyon zavaró, ha nem tudod, mi két hasonló étel között a különbség

A Big Mac és a Big Mac Meal között is van eltérést. Ha nem akarsz kólát inni, ne rendelj mealt.

7. Az alkalmazottak szórakoztatják egymást egy hosszú műszak alatt

8. A legjobb munka azé, akinek nem kell foglalkoznia a vendégekkel

Összeszedni a tálcákat, letörölni az asztalokat és olykor pihenni is lehet. A legjobb pedig, hogy nem kell az emberekkel foglalkozni.

9. Az éjszakai műszak végén az alkalmazottak megkapják az összes maradékot

Ha te vagy az utolsó vendég zárás előtt jó esélyed van arra, hogy valami ételt kapj ajándékba, a megmaradt ételeket ugyanis a dolgozók ingyen elfogyaszthatják.

10. Ha szépen kéred, ingyen kaphatsz extra szószt az ételedre

Az alkalmazottak többsége nem számol fel plusz költséget azért, ha extra öntetet kérsz az ételedre, Feltéve, ha szépen kéred.

Forrás: buzzfeed.com.


A vásárlónak mindig igaza van. Akkor is, ha nincs igaza. Kivéve, persze, amikor tényleg nincs. Mert az éhhalál szélén álló, alacsony vércukorszinttel betévedő vendégek időnként teljesen értelmetlen dolgokat csinálnak a Mekiben. Nézzük, min akadtak ki igazán a McDonald s dolgozói.

Egyik-másik reklámot megnézve nyálunkat csorgatva rohanunk a gyorsétterembe, hogy kipróbáljuk a legújabb menüt vagy éppen a szezonális nasit. Fizetés után viszont gyakran megüt a kiábrándító valóság: a kezünkbe nyomott kaja alig jár nyomában a plakátokon mutogatottaknak. Lássuk, mennyire különbözik a tökéletesre photoshopolt reklámverziót és a kevésbé étvágygerjesztő, felszolgált verzió!

A szívatás az lett volna, hogy rendelnek egy nagy pohár kólát, aztán amikor az átvevő ablakhoz hajtanak a kocsival, megnyomják a dudát - amitől a mekis dolgozó összerezzen és magára önti az italt. De a vicc nem úgy sült el, ahogy gondolták! Úgy kell nekik!

Akadt, aki úgy akart lenyúlni egy tálca áfonyás muffint, hogy dolgozónak adta ki magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!