Bulvár, celeb

2011.12.01. 16:31

Boldog Karácsonyt énekelt Justin Bieber

New York - Alig 17 éves, és már meghódította a fél világ tinilányainak szívét. Sokat elárul, hogy a Youtube-on a mindenkori legtöbbet kattintott videó az övé: a Baby című klip 668 milliónál is több látogatással büszkélkedhet. Most pedig Usherrel kíván Boldog Karácsonyt. Kicsit korai, de na...

New York - Alig 17 éves, és már meghódította a fél világ tinilányainak szívét. Sokat elárul, hogy a Youtube-on a mindenkori legtöbbet kattintott videó az övé: a Baby című klip 668 milliónál is több látogatással büszkélkedhet. Most pedig Usherrel kíván Boldog Karácsonyt. Kicsit korai, de na...És ha mindez nem elég: a Facebookos rajongói oldalán 37 milliónál is többen like-olják. Legfrissebb bejegyzése (amit csak 40 ezren like-oltak - legalábbis eddig), egy tegnapi koncertről szól, mentorával - akivel 2009-ben kezdte el hihetetlen karrierjét - Usherrel együtt énekelnek Boldog Karácsonyt kívánva mindenkinek – a New York-i Rockefeller Központ tetején.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!