Bulvár, celeb

2010.08.06. 14:36

Megasztár 5: Bizarr "tehetségek"

<p>Javában zajlik a TV2 Megasztár 5. tehetségkutatójának válogatója. Hallgass bele néhány bizarr előadásba!</p>

Javában zajlik a TV2 Megasztár 5. tehetségkutatójának válogatója. Az első castingra több, mint 10 ezren jelentkeztek, de az ország különböző pontjain szervezett újabb és újabb válogatókra is ömlöttek a jelentkezők. A magukat fel nem fedezett tehetségnek gondolók száma tehát óriási, de vajon a zsűri is tehetségesnek látja őket? Nos, mint az lenni szokott, vannak jó hangú, de képzetlen, és kivételesen tehetséges jelentkezők is, de még mindig az a gyakorlat, hogy több az olyan jelentkező, akinek annyi hangja sincs, mint egy marék rizsnek, de bátorsága annál több.  

Ez a Titanic is jéghegynek ütközik?
Mint Kate Winslet a Titanic fedélzetén: széttárt karok, fújdogáló szél és egy jelentkező, aki teljes átéléssel énekelve elrepíti a hallgatóságot a győri Megasztár casting-roadshow-járól......

“Elvis” inkább magyarra váltott
Már-már bikicsunáji érzése van az embernek, miközben ezt a miskolci jelentkezőt hallgatja. Végül az eredeti Elvist félredobva magyarra vált, de hogy ez segített-e a produkción, mindenki döntse el maga… 

Hogy oda ne boruljak…
Egy budapesti jelentkező nagyon az égre kívánt nézni – erről énekelt ugyanis. Ez, valamint a kitartott hangok még hatásosabb aláfestése végett illusztrált égre nézés eredménye lett ez a produkció!

Tovább él? Tovább megy?
Győrben mutatta meg tehetségét ez a srác. Hogy a Megasztár 5 casting-roadshow-ján előadott érzelmes dala meggyőzte-e az ítészeket, hamarosan megtudhatod! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!