Bulvár, celeb

2010.08.31. 20:13

Leszakadt Drew Barrymore szoknyája

<p>A színésznő ezúttal mindent beleadott megjelenésébe: szuperszexi bőrhatású miniszoknya, kivágott felső. De várjunk csak! Valami nem stimmel!</p>

A bájos színésznő ismert arról, hogy gyakorlatilag bármit is vesz fel jól néz ki, bár néha elképesztő divatbakikat követ el. A 35 éves színésznő, bár nem tartozik a tipikus hollywoodi szépségek közé, nagyon vonzó, a legutóbbi róla készült képeken pedig kifejezetten szuperszexi a lila kis miniszoknyában. Régen láttuk Drew Barrymore  ennyire dögösnek, ugyanis a színésznő többnyire lezseren öltözködik a hétköznapi életében. Mégis van egy kis hiba a ruhájában, történetesen, hogy a kis mini bélése le van szakadva és kilóg a szoknya alól. És nem szándékosan! Ez azonban nem von le Drew megjelenéséből, legalábbis nem sokat. Valószínűleg egyszerűen csak nem vette észre, hogy leszakadt a bélés.

Nézze meg a fotót >>>

Érdekesség, hogy Drew Barrymore legújabb filmje, a Hétmérföldes szerelem szeptember 9-én kerül mozikba , amiben Justin Long a partnere, akivel a valóságban is egy pár alkotnak.
- MON -


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!