Bulvár, celeb

2010.04.16. 18:32

3 ezer eurót kap, mert hírbe hozták Carla Brunival

<p>Háromezer euró, vagyis csaknem 800 ezer forint pénzbüntetésre ítélte pénteken egy párizsi bíróság az állami France 24 nevû hírcsatornát.</p>

A pénzbüntetés kártérítés Benjamin Biolay francia popénekesnek, akirõl a hírcsatorna március 10-én azt közölte, hogy viszonya volt a francia elnök feleségével, Carla Brunival.

A France 24 jogi képviselõi azzal érveltek: elfogadható, hogy egy olyan üggyel foglalkozzanak, amivel a külföldi sajtó is, bár a francia média nagy része ezt nem tette meg. Biolay ügyvédje azt közölte: az énekes be fogja perelni Voici címû francia celebmagazint, mert képet közölte arról, hogy megöleli Laura Smet színésznõt, aki a francia rock-ikon, Johnny Hallyday lánya.

A 37 éves Biolay énekelt már a francia sanzon-legendával, Juliette Grecoval és Francoise Hardy-val, valamint Carla Brunival, aki szupermodellbõl lett énekes, majd hozzáment Nicolas Sarkozy francia államfõhöz. A pénteki bírósági döntés elõtt több mint egy héttel nyilatkozott egy francia rádiónak Carla Bruni, aki "alaptalannak" nevezte azok a pletykákat, hogy megcsalnák egymást férjével. A pletykák elõször a Twitteren jelentek meg az interneten, majd átvette azokat a brit, a német és a svájci bulvársajtó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!