BOON TopAds

2011.01.26. 12:45

Punk-rock támadás

<p>Ismét támadásba lendül az Ifiház a punk–rockkerek nagy örömére! A belépők nyertesei.</p>

Téli punk-rock attack az Ifjúsági és Szabadidő Házban!

Február 12-én, este 8 órától  az Ifiház ismét fergeteges punk-rock buli helyszinéül szolgál: A miskolci California Sun bemelegítése után, a tavalyi sikeres koncertet követően az ALVIN ÉS A MÓKUSOK készül egy hatalmas bulit csapni, akikről köztudott, hogy több, mint egy évtizede meghatározó alakjai ennek a lázadó stílusnak.

Aki nem ismerné a zenekar előéletét: 1999 az első meghatározó dátum, hiszen ekkor jelent meg a koncertfelvételeket is tartalmazó „Emberek és állatok”, melyet végre CD-n is kiadtak. Ezt követte 2000-ben az "Élet Szaga" című lemez. Majd jött 2001 és a Split lemez, a „3 slices of DRAGON PIZZA”, melyen a bandán kívül még két zenekar, a gyulai Falcongate és a labanc Moronique hallható. Ezután megállás nélkül külföldi koncertek követték egymást.

2003-ban a Punkpop 2. része. A két lemez között 2002-ben megjelent a zenekar 7. nagylemeze, a "Valahol, ott a lábad előtt".

A zenekar 2003. október 22-én ünnepelte a Petőfi csarnokban a 10 éves fennállását. Volt torta, pezsgő, konfetti és minden, ami egy szülinapi bulin kell. A 2004 áprilisában, a Viva TV rockszimpatizánsai megszavazták nekik "az év legjobb punk-rock zenekara" címet. Azóta folyamatos koncertezéseken van túl a csapat.

2010 termékeny év volt. A csendesebb művészi arcukat megmutatva egy unplugged koronggal is előrukkoltak a srácok, de az igazi produktum 2010 decemberében látott napvilágot „Szörnyek pedig léteznek” címmel. A mostani ütős bulin bizonyára erről az albumról is hallhatunk trekkeket természetesen a punkológiai intézet ajánlásával.

Jegyek elővételben 1500 Ft-os áron az Ifiházban, Kazinczy könyvesboltban, és a SKIN WORKSHOPBAN kaphatók korlátozott számban.

Jegyár a koncert napján a helyszínen 1800 Ft.

Nyerteseink:

  • Éles Péter - stonefrog@...
  • Mogyorósi Orsolya - mogyorosiorsi@...
  • Varga Dorottya - dorka29@...
  • Baraksó Alex - madant@...
  • Franczuz István - franczuz@...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!