BOON Sziréna

2019.02.27. 14:48

Egymásnak estek a nők a csernelyi Derelyefesztiválon

Csernely – Vádat emeltek egy férfi és két nő ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt.

Csernely – Vádat emeltek egy férfi és két nő ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt.

A vádlottak tavaly július végén a Csernely településen megrendezett Derelyefesztiválon tartózkodtak, ahol az egyik nő fia ittas állapotban a másik két vádlott családjára sértő megjegyzést tett, kutyáknak nevezve őket. Ezen a férfi felháborodott, és állánál megragadva kérdőre vonta a kijelentése miatt, majd fejénél fogva a földre lökte. A fiú anyja ezt látva a férfihoz ment, aki viszont azonnal megütötte, amitől a nő a földre került.

Amikor felállt a földről, a másik nő rátámadt, ezután kölcsönösen dulakodtak és mindketten földre kerültek. A helyszínen tartózkodók választották szét őket, de mivel ezután is egymás felé ordibáltak és megpróbáltak újból egymásnak menni, le kellett fogni őket. A további tettlegességet az odaérkező polgárőrök akadályozták meg.

Tárgyalás mellőzésével

Figyelemmel lévén arra, hogy a bűncselekmény háromévi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő, az ügy megítélése egyszerű, a vádlottak szabadlábon vannak, az ügyészség az új büntetőeljárási törvény szerinti büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében arra tett indítványt, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével az egyik nővel szemben pénzbüntetést szabjon ki, míg a másik nővel és férfivel szemben próbára bocsátás intézkedést alkalmazzon.

ÉM


[related-post post_id="4131893"]

[related-post post_id="4116262"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!