BOON Sziréna

2018.07.31. 19:37

Ketten elaludtak, öten pedig megsérültek Borsodban

Miskolc - Két napon belül, két olyan közúti közlekedési baleset is történt, amelyet elalvó sofőrök okoztak Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain.

Miskolc - Két napon belül, két olyan közúti közlekedési baleset is történt, amelyet elalvó sofőrök okoztak Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén két olyan súlyos kimenetelű közúti közlekedési baleset is történt, amelyben a sofőrök vezetésük során elaludtak.

Egy lengyel állampolgárságú nő vezette gépjárművét július 28-án a hajnali órákban az M3-as autópályán, amikor közlekedése során elaludt és lehaladt az útpadkára, ahol több alkalommal a szalagkorlátnak ütközött és kitört a kereke. A kitört kerék miatt egy szabályosan közlekedő személygépjármű is balesetet szenvedett.

Egy alsóregneci nő közlekedett autójával július 29-én a kora délutáni órákban Telkibánya irányából Bózsva felé. A hölgy vezetése során elaludt és áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szabályosan közlekedő személygépjárművel.

A két balesetben összesen három személynek súlyos, míg további két főnek könnyű sérülései keletkeztek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedőket az itt elérhető ajánlások betartására a további balesetek elkerülése érdekében.

ÉM


[related-post post_id="3937603"]

[related-post post_id="3937385"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!