BOON Sziréna

2018.04.27. 12:03

Hatalmas füsttel égett a tároló Miskolcon

Miskolc - Műanyag hulladék és egy tárolóépület égett Miskolcon, a Vásárhelyi utcában, kilométerekre ellátszott a péntek reggeli tűz füstje.

Miskolc - Műanyag hulladék és egy tárolóépület égett Miskolcon, a Vásárhelyi utcában, kilométerekre ellátszott a péntek reggeli tűz füstje.

Hatalmas, fekete füstfelhő hirdette messzire Miskolcon és környékén, hogy tűz ütött ki valahol a városban. A 37-es úton már az ongai körforgalomnál látni lehetett a sűrűn gomolygó, „füstgombát”, amely – mivel nem nagyon fújt a szél – nem oszlott el, hanem megállt a levegőben. Furcsa mód a fekete füstbe fehér füstpamacsok is keveredtek.

Mint megtudtuk, nyolc óra után pár perccel tűz ütött ki egy Vásárhelyi Pál utcai ipari területen, egy fatelep területén. Egy több mint 120 négyzetméter alapterületű, faépítésű tárolóban csaptak fel a lángok, ahol főleg raklapok égtek, de az összehordott hulladék és műanyag-granulátum lángra kapott, emiatt volt olyan nagy fekete füst. A város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, a munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

A kazincbarcikai hivatásos tűzoltók két egysége is a helyszínre érkezett később - akik a helyszínen lévő tudósítónk szerint „karikáztak” kicsit a környéken, amíg megtalálták, hogy honnan tudjuk megközelíteni a telephelyet. A tüzet végül elfojtották kilenc óra után, a tűzoltók még az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

ÉM-HI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!