BOON Sziréna

2017.10.20. 19:27

Jogerősen négyről hat évre emelték a nyékládházi erőszaktevő börtönbüntetését

Miskolc, Nyékládháza - Megváltoztatta a Miskolci Törvényszék a Miskolci Járásbíróság szexuális erőszak bűntette miatt K. J. ellen hozott ítéletét.

Miskolc, Nyékládháza - Megváltoztatta a Miskolci Törvényszék a Miskolci Járásbíróság szexuális erőszak bűntette miatt K. J. ellen hozott ítéletét.

Az elsőfokú bíróság által megállapított tényállás szerint a részeg férfi tavaly novemberben Nyékládházán éjjel bement egy kulcsra nem zárt családi házba, ahol egy férfi és egy nő aludt. A betolakodó a nő mellé feküdt az ágyba, majd saját nemi szervét a sértett kezébe helyezte. A nő felébredt és kiabálni kezdett, mire a nő barátja kizavarta a házból a férfit. Erre ő egy 12 centis kést vett elő és fenyegetőzve elindult befelé. A háziak rendőrrel fenyegetőztek, így ő távozott.

Súlyosbító körülmények

Az elsőfokú bíróság a vád­lottat szexuális erőszak és magánlaksértés bűntette miatt 4 év szabadságvesztésre ítélte. Az ügyész súlyosítás érdekében fellebbezett.

A másodfokú bíróság az elsőfokú ítéletben megállapítottakkal egyetértett, azonban a súlyosító körülményekre tekintettel, különösen a vádlott büntetett előélete miatt a büntetés súlyosítását látta indokoltnak. A kiszabott szabadságvesztés 4 évről 6 évre súlyosította. A vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható.

ÉM-SZB


[related-post post_id="3499164"]

[related-post post_id="3499124"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!