BOON Sziréna

2017.01.16. 14:25

Kábítószert rejtegettek a taxiban is

Miskolc - Akár nyolc évet is kaphat a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított két férfi.

Miskolc - Akár nyolc évet is kaphat a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított két férfi.

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a két gyanúsítottnak, akikkel szemben kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult büntetőeljárás.

Hatszoros mennyiségben

A megalapozott gyanú szerint a két férfi értékesítés céljából kábítószert vásárolt Budapesten. Egy „rendőri intézkedés” alkalmával azonban egyikőjük táskájából és a társa által használt gépkocsiban kialakított rejtekhelyről marihuána, speedpor, ex­tasytabletta került elő. A két – immár – gyanúsított lakásán kábítószerrel szennyezett tárgyakat, digitális mérleget is talált a rendőrség. A gépkocsiból lefoglalt anyag – az elsődleges szakértői vélemény szerint – kábítószert tartalmaz, melynek mennyisége a jelentős mennyiség hatszorosát is elérheti.

A Miskolci Járásbíróság végzését az elsőrendű gyanúsított tudomásul vette, a másodrendű viszont a döntést nem fogadta el, fellebbezett ellene.

ÉM-SZB



Videó: Taxiból rángatták ki a miskolci drogdílereket a zsaruk

Miskolc - Miskolcon fogták el a rendőrök azokat a férfiakat, akik főleg speedet és extasyt árultak. A hatóság előterjesztést tett a kábítószer-kereskedők előzetes letartóztatására.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!