BOON Sziréna

2016.09.28. 11:14

Hibásan működött a tésztakeverő, elvesztette a karját a tiszaújvárosi nő

Tiszaújváros - Egy jó esztendő kellett a rendőrségi vizsgálathoz a tiszaújvárosi leszakadt kar ügyében.

Tiszaújváros - Egy jó esztendő kellett a rendőrségi vizsgálathoz a tiszaújvárosi leszakadt kar ügyében.

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két tiszaújvárosi lakossal szemben, mivel tésztakészítő üzemükben dolgozó alkalmazottjuk karját leszakította egy gép. Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense mondta el a részleteket, amely szerint foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetésvétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság R. Tamásné 54 éves és R. Tamás 56 éves helyi lakosokkal szemben.

Maradandó fogyatékosság

A gyanúsítottak által Tiszaújvárosban üzemeltetett, és a szakértők által megállapítottan hibásan működő tésztakészítő gép 2015. augusztus 13-án leszakította egyik alkalmazottjuk alkarját. A baleset maradandó fogyatékosságot okozott a nőnek.

A nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság most lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

ÉM-SZB


Videó: Letépte a tiszaújvárosi anyuka kezét a gép

Tiszaújváros - Hanyagság, oda nem figyelés és életre szóló, maradandó sérülés. Sajnos mostanában rengeteg olyan munkahelyi baleset történt, ahol valakinek egy gép leszakította az egyik végtagját.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!